Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
válasz
Balzsika47
üzenetére
Nekem jelenleg van egy piros XR-em (és egy szürke iPhone 11-esem ami jó), az XR-nek szerelés után elment a mikrofonja. Videofelvételnél működik a hang, de ha hívnak akkor engem nem hallanak, minden más működik rajta, tehát nyílván csak szórakozni lehet vele, telefonnak nem lehet már használni. Valami olyasmi, hogy a zajszűrő mikrofonja halt meg, ezért hívásnál engem nem hallanak, de érdekes mód videofelvételnél felvesz hangot.
Volt 12 mini-m is, szóval ismerem a korszerűbb iPhone-okat is. Volt egy szépséges piroska, amit édesanyám használ jelenleg, most is éppilyen szép állapotú.

Ezek után vettem egy XR-hez hasonló iPhone 11-est és a napokban beszerzek egy iPhone 15 pro-t (már tárgyalok emberekkel és pénzem is van rá), lehetőleg valamelyik ezüstkeretes verzió-t (fehér titán vagy natúr titán), azért hogy ne látszódjon annyira a kopás, ha esetleg megsérülne.
Ha tudsz várni, be tudok számolni arról, hogy mennyivel jobb az iPhone 15 pro egy XR-hez képest, de az biztos hogy a kamerája jobb, jóval vékonyabb a kerete tehát sokkal modernebbnek néz ki, az LCD kijelző helyett kapsz Amoled képernyőt amelynek a feketé-i sokkal jobbak, több RAM, erősebb processzor, szinte csak előnye van, szerintem hátránya hogy drágább illetve ha bereped a kijelzője nem tudsz Aliexpresszről 3-4 ezer Ft-ért cserekijelzőt venni, illetve a 15 pro esetén az csak LCD lesz nem lesz olyan jó, kamu hogy az OLED. A fogása is lehet kellemesebb a régebbi XR-nek, mert lekerekített.
Technikailag tényleg jobb egy 15pro, de árban nagyon nem, illetve eldöntheted hogy ez most megér-e neked annyi pénzt [link]
Esetleg vegyél átmenetileg egy sima iPhone 12-est, az már sokkal modernebb darab mint az XR és nem kell bankot rabolni sem.
-
csakany2001
senior tag
válasz
Balzsika47
üzenetére
Mivel XR-ről váltasz szerintem nem lesz semmi negatív dolog.
IOS26-nak vannak furcsaságai, remélem a 27-nél javítják.
Melegedés valóban jellemző, leginkább töltés vagy videózás közben de az újabb IOS verzióknál sokat javult.
Üzemidőben fixen előrelépés lesz.(bár nekem ez elég gyatra, és a 16-os szériától és felfele sokkal jobbak lettek)Hogy pozitív legyen: nagyon szép telefon és nem pattogzik 2 év után sem. Kamera kiváló, rendszersebessége továbbra is csúcskategória szint.
-
waszabi07
senior tag
válasz
Balzsika47
üzenetére
Szerintem egy negativum van, hajlamos a melegedésre.
-
válasz
Balzsika47
üzenetére
Ide írj inkább. Sokkal nagyobb esély van rá, hogy tudnak segíteni!

Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Micro Four Thirds
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- bambano: Bambanő háza tája
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest