Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
Kellemetlen ez így. Az külön negatívum, hogy vissza sem lehet menni 18-ra. Én is maradok mert 10+ évig androidoztam, most meg már minden alma, i15pm, i13, m4 pro.. Együtt nagyon jól működnek..
@csakany2001
valamivel jobb de én azt tapasztaltam, hogy nincs minden javítva.. -
-
-
knox83
senior tag
Szia, iphone topik tele van a véleményekkel. Szerintem egy vicc. A main telefonomon marad a 18.7 a játszósra ment fel a 26. Egyetlen egy pozitívum van, régebbi 60hzes telefont nagyon meggyorsít.
Másik topikban volt egy jó megfogalmazás a dizájnról: winamp féle 2000es évek. Szerintem méltatlan az applehöz. -
Én pont a nagy rés miatt szedtem le ezt a fajta üveget, igaz, én olyan tokot használok, ami nem kapaszkodik elöl bele a telefonba, így értelem szerűen nagyobb a rés a tok és az üveg között. Egyelőre egy Torras van, illetve rendeltem Benks-et, az a héten jön meg, mert annak nagyon szépen lekerekített a széle, Torras is oké, de azért "bele lehet kötni".
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ADAM1337 rakott fel róla képet felhelyezés után.