Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Szólánc.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
Elit3Zotya #522 üzenetére
Én világéletemben Droidos voltam nem tetszett az Iphone látszólagos kötöttsége.
Viszont most tettem vele egy próbát és azok mellett amiket te írsz negatívumként van egy csomó csodálatos előnye ennek a rendszernek amiket ha használsz meg fogod szeretni.
Azt, hogy e mellett a Droid darabosnak tűnik és a szép fluid jól kidolgozott appok mellett kőbunkónak azt most hagyjuk.Ami nekem csodás az a wallet ahova egyszerűen tudod reggelni a kártyáidat és tényleg vaj gyorsasággal tud működni az Apple Pay a zöldségesnél, kártyaváltással mindennel együtt.
A banki appok amik minden megerősítéshez kérik az ujjlenyomatot a Face ID -vel szintet léptek, sokkal sokkal gyorsabb egyszerűbb a használatuk.
Nekem Macbookom van (ennek a hatására lett ez a készülék) és nagyon szépen dolgoznak együtt, ez a bármilyen fénykép megjelenik itt is ott is, a doksikkal együtt ez egy nagy szupiság.
Van még számtalan okosság és a felületnek is megvannak a maga kis szépségei, elég jól lehet azért variálni, hogy funkcionálisan praktikus legyen és szép is.Végül de nem utolsósorban sokan szidjátok az üzemidőt, DE nekem a nokiás korszak óta az első telóm ami elmegy 2 napot a normális megszokott napi használatom mellett úgy, hogy még marad benne 30%.
Pedig nem voltak szar telóim soha. S széria és Note. 1 napnál többet egyik sem tudott max ott volt a varia, hogy mennyire bőven bírta azt a napot az adott modell. -
SharpSA
veterán
válasz
Korábban Androidon amíg adta a lehetőség, mindenféle számomra minél jobban testreszabható ROM-ok voltak a készülékeken, aztán szép lassan kezdtem leszokni róla, kezdtem sajnálni az időmet erre, mert azért jó sok időt eltöltöttem ezekkel. Most hogy itt volt-van a Xiaomi 13, felraktam ugyan egyéb launchert, de aztán le is töröltem mind (tegyük hozzá azért is, mert a gesztus vezérlés csak a gyárival működik, de amúgy is töröltem volna).
iPhone-on jó lenne, ha az ikonokat szabadon lehetne rendezni, de még jobb lenne, ha 5 oszlopot is be lehetne állítani, mert elférne. Na meg a mappákba rendezett ikonoknál is simán elférne 4-5 sor és a képernyő aljához igazítva, nem középre, hogy a tetejét már ne lehessen könnyen elérni. Ezek mind apróságok, de nekem és szerintem még sokaknak hiányoznak. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
Senki sem akar “kinyírni”, ez nem az a topik.
Szerintem ez simán egy normál eszmecsere, például ezért is írtam neked egy mosolygó hangulatjelet a korábbi poszt végére, hogy éreztessem, nem negatív jelleggel válaszoltam, csak egy tényt állapítottam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeepCool CC560 Black V2 garis
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest