Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manka76
senior tag
válasz
balint9605 #1188 üzenetére
Én is arról váltottam de semmi negatívat nem tudok mondani. IOS 17.2 van rajta hibátlanul. A legrosszabb része amit rá kelett fizetni a 13-ra.
-
Kevin8997
tag
válasz
Az icentre-bél van még újonnan, és a rejoy meg tele van újazerűvel ha 13 pm-re vágysz.
-
válasz
Én játszok is rajta újra egy pár hete (Clash Royale). Egy idő után megelszik, de csak annyira mint eddig bármelyik. Ebben az évben eddig még nem volt iPhone nálam, mint mióta ez kijött szóval simán ajánlom. Nem tudom mi, de valami megint vissza térésre sarkallt és nem bánom eddig.
-
Joachim21
őstag
válasz
Nem éri meg igazán, ha őszinte akarok lenni. De a melegedésből és törékenységből nem észleltem semmit. Lehet nem vagyok elég dúrva vele, vagy nem játszok és van életem a telefonon kívül is és emiatt nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest