Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
HoppMaster
üzenetére
Yettelnél ma reggel még elérhető volt.
-
xhege
veterán
Ugye abból nincs Global verzió csak kínai. Angol nyelven lehet csak használni, ami nem baj gondoltam én. Azonban a menüben az angol nyelv ellenére is maradtak kínai feliratos elemek, időnként megjelentek kínai üzenetek, pop up ablakok. Az értesítéseket vagy jöttek vagy nem. Valami kis hülyeség miatt kb két naponta újra kellett indítani. A dizájn nyilván teljesen szubjektív, de nekem nem a kedvencem az ívelt kijelző sem, illetve a hátoldalán a bazi nagy kamera hegy sem tetszett. Összegezve a vas jó volt, de nekem a rendszer nagyon bugos, és sz@rul összerakott. A kamerát leszámítva felhasználói élményről nem lehetett beszélni. Mindezek mellett valahogy nem éreztem azt, hogy mondjuk bankolni, és a pénzügyi dolgaimat ezen kellene intéznem.
-
xhege
veterán
válasz
madkiller
üzenetére
Rühellem a kínai telefonokat, de kipróbáltam egy Oppo Find X6 Prot. Fotóban megette az iPhonet. Nyilván 2 hét után meg is váltam tőle, mert mint telefon nagyon nem jött be, de gondolkodás nélkül aláírnám, hogy a fotós képességei bekerüljenek-e az iPhoneba.
Természetesen ez csak az én véleményem, de mondjuk ez személyes tapasztalaton alapul. -
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond szerintem. Én is agyalok, hogy kell-e nekem a 15 PM vagy majd a 16-os szériával foglalkozzak. Semmi nem sürgeti a váltást, mert jelenleg egy 14 Pro van a birtokomban.
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Köszi, hogy leírtad! Sajnálom, hogy neked nem jött be, de nyilván ha te így érzed, akkor nem ez lesz a te telefonod.
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem jött be a 15 Pro?
-
xhege
veterán
válasz
mindthecrap
üzenetére
Köszi a választ! Szerintem a szenzor nagyobb a Sonynál (1 inch).
Az objektív cserét és ilyesmit szeretném elkerülni, fontos a könnyű hordozhatóság lenne. -
xhege
veterán
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Egyetértek veled igen. Mondjuk véleményem szerint a végeredmény szempontjából, talán pont az iPhone a legkiegyensúlyozottabb. Nálam az S23 Ultra volt olyan, hogy ha állványról sütötted el kétszer egymás után, kis túlzással akkor is tudott különböző végeredményt adni.
Fotózni megtanulni talán azért nagyobb befektettet energiát igényel, mint egy telefon kameráját megtanulni, illetve a point and shoot telefonon sokkal kézenfekvőbb.Már jó ideje gondolkodom én is azon, hogy vennem kellene egy compact digitális gépet (Sony Rx100 pl). Mi erről a véleményed?
-
xhege
veterán
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
Véleményem szerint ebben az összehasonlításban nem nagyon van kérdés.
Ezt viszi az alma. -
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Fotóban nyilván jobb egy fényképezőgép, csak itt az az előny, hogy point and shoot módban tudod használni. Nem kell beállításokkal babrálni.
Persze megértem az érveidet abszolút. Nekem 14 Pro van és engem az 5x zoom csábít a váltásra, mert a 3x-et sokszor kevésnek érzem. A késztetés azonban nem akkora, hogy megőrüljek, mert nem kapható a 15PM. Majd, ha simán elérhető lesz, akkor megveszem (vagy nem...
). -
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Szerintem ez teljesen logikus, ésszerű döntés. Kipróbáltad, neked nem éri meg a felárat. Van akinek mondjuk csak az USB-C miatt megéri, mert neki annyira fontos. Nem vagyunk egyformák.
-
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nincs ezzel semmi gond, ha neked nem éri meg a váltás. Amennyiben így van, küldd vissza (ha 14 napon belül teheted), vagy árában add el olyannak, aki ilyet szeretet volna, de nem sikerült még neki venni.
-
xhege
veterán
A szín nagyon ízlés kérdése valóban. Én megnéztem azt a lilát megjelenéskor és nekem ingyen sem kellett volna (na jó maximum eladásra
). Én az unalmas szürke és fekete telefonokat szeretem, egyébként meg tok van rajta.
Természetesen ha valaki a színesebb dolgokat szereti azzal sincs baj. -
xhege
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem az a topik a neki való hely. Oda csak szerkesztés nélküli képek mehetnek. Ha valahol meg akarod osztani, akkor azt a szerkesztett fotós topokban kellene: [link]
Az mondjuk nem egy pörgős hely. -
xhege
veterán
"Teljesen jogos az összegzés, de most megpróbálok végre leülni hátha összejön.."
Nehéz lejönni a szerről... Én tudom
Bár most a magam részéről érzem az elköteleződést az alma irányába és meglepő módon az új Pixel megjelenése sem zökkentett ki (eddig minden évben megvettem a Pixelt és a Samu Ultrákat is kipróbálni). Szóval van remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt viszi az alma.
).
).
Ha droid oldal felé vissza kellene menni valamiért, akkor a Fold 5 lenne a választott.