- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm
na még egyszer, és most hallgad végig:
tökre ÉN szám
Bang Bang - K'naan Ft Adam levine
De a reggeli mosolyos
az... az valami eszméletlen jó volt
úgy örülök, hogy tetszett az előző bejegyzésem. És nagyon beindította a napom. Majd lassacskán kezdi felvenni a blogom a "Vilma-stílust"
ahha, ahha.... nem tudom elégszer megköszönni. De majd a hosszú utazásunkon kárpótollak, és szórakoztatlak, a néha fárasztó vicceimmel XD
ma nem volt Tesink, illetve volt, csak a hőn szeretett tanárunk, Caprió (L) nem jött le, mert azt hitte, hogy a 4. óra a tesi neki, holott mi a 3.órán már ott vártuk átöltözve XD nagyon édes volt mikor lejött szólni, hogy végig a tanáriban gubbasztott. Ma egyébkén is játékóra lett volna
de elvileg ha hazajöttünk Velencéből azon a héten 2 játékóra is lesz
szeretünk Caprió (K). Kiderült amúgy, hogy nem jön velünk Olaszba, pedig szerettem volna, mert nagyon "nagy figura" (humoros értelemben)Ma látam egy felvételt földrajzon a napról közelről, hát hogy az milyen furi kis "bolygó", a Kanári szigeteken van, ahová úgy elmennék majd egyszer a közel jövőben, és van egy vulkénka, aholo van egy távcső, és én mindig is szerettem a csillagokat nézegetni a kinti hintaágyunkból. Most nyáron anyával kicuccoltunk egy augusztusi napon a meleg betonra és néztük a csillaghullást, igaz nem kívántam, de olyan jó volt csak bambulni. jó sok szunyinyunyi megcsípett azon az estén
de mindegy mert áldozatot kellett hoznom.Nemrég halottam ezt a számukat, és van 1-2 ami tetszik tőlük, de a többi nem nagyon de ez... olyan szép ruhájuk van :'(
Hát nincs nyugta az embernek?
komolyan mondom kész röhely... nem írok se nevet, se betűt, akinek kell, hogy értse az érti ezt a mnodatomat. De áááhhh
, nem elég hogy állandóan nap mint nap hisztizik, azt hiszi mindenki olyan nagy láwban van vele... és amit előbb írtam tényleg egyszer "felrobbanok" mint a Föcitanár /igaz Művésznőm?
válaszoltam 
Ez a változat
nagyon szép, nem is írok róla többet, magért beszél:HUHU

<--- ők a szurkolótáborom 
jó mi hmhmhm
(idézet)..."de csúnyán írtál"...
nem, hogy megköszönné, de csúnyán írtam...(tudom hogy értetted XD), /valami sosem változik/Amúgy kezdek szerintem beteg lenni, állítólag van valami megint a levegőben, ( a koszon kívül XD <-- igen a "nagy poénáradatom") de NEM LESZEK BETEG!!!! BIZTOS NEM
Igen tavaly ezzel a felfogásommal elég szépen túlvészeltem az évet, remélem ez idén sem lesz másképp, ha rá akarok kapcsolni a sulira, mert muszáj...
meg is fogok őrülni szerintem így fogok kinézni figy: 
Eszméletlen nagy hír!!!
Ezt a zenét neked ajánlom Mr. Csizmás (L):
A stílusod annyira nem ismerem, de ahogy látom ez tetszeni fog. Köszönöm a videókat, nagyon tetszettek, és örülök, hogy így hozott össze a sors, nagyon szeretek veled beszélgetni, bár 5napja ha ismerjük egymást, idézve Művésznőmet, "tudtam, hogy megtaláljátok a közös hangot..." Az utóbbi napokban nagyon fel vidított, hogy valaki kívülállónak beszélgethetek az ügyes bajos gondjaimról. és ezért szerintem sokszor foglak emlegetni, és megmutatom majd, hogy indíthatsz Te is blogot
alig várom, teli kis apró poénokkal, Mr. Csizmás módra. 

viszlát, és légy jó (L)
Aktív témák
- Éjszakai műszak
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Napelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Asus XG-C100F SFP+ NIC és 3m SF 10G SFP+ DAC kábel - garanciális
- Gamer PC eladó Ryzen 7 5700X + RTX 5070 Prémium AORUS build,megkímélt, erős és esztétikus
- Acer Nitro 5 RTX 4060 Gaming notebook keveset használt szép állapotú
- HP Prodesk 600 G4 USDT I5 8GB ram 512GB SSD
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
na még egyszer, és most hallgad végig:
az... az valami eszméletlen jó volt
ahha, ahha.... nem tudom elégszer megköszönni. De majd a hosszú utazásunkon kárpótollak, és szórakoztatlak, a néha fárasztó vicceimmel XD
ma nem volt Tesink, illetve volt, csak a hőn szeretett tanárunk, Caprió (L) nem jött le, mert azt hitte, hogy a 4. óra a tesi neki, holott mi a 3.órán már ott vártuk átöltözve XD nagyon édes volt mikor lejött szólni, hogy végig a tanáriban gubbasztott. Ma egyébkén is játékóra lett volna
de elvileg ha hazajöttünk Velencéből azon a héten 2 játékóra is lesz
szeretünk Caprió (K). Kiderült amúgy, hogy nem jön velünk Olaszba, pedig szerettem volna, mert nagyon "nagy figura" (humoros értelemben)
de mindegy mert áldozatot kellett hoznom.
, nem elég hogy állandóan nap mint nap hisztizik, azt hiszi mindenki olyan nagy láwban van vele... és amit előbb írtam tényleg egyszer "felrobbanok" mint a Föcitanár /igaz Művésznőm?