Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Művésznőm :Y na még egyszer, és most hallgad végig:
    tökre ÉN szám :C

Bang Bang - K'naan Ft Adam levine

De a reggeli mosolyos :B az... az valami eszméletlen jó volt :Y úgy örülök, hogy tetszett az előző bejegyzésem. És nagyon beindította a napom. Majd lassacskán kezdi felvenni a blogom a "Vilma-stílust" :K ahha, ahha.... nem tudom elégszer megköszönni. De majd a hosszú utazásunkon kárpótollak, és szórakoztatlak, a néha fárasztó vicceimmel XD

:) ma nem volt Tesink, illetve volt, csak a hőn szeretett tanárunk, Caprió (L) nem jött le, mert azt hitte, hogy a 4. óra a tesi neki, holott mi a 3.órán már ott vártuk átöltözve XD nagyon édes volt mikor lejött szólni, hogy végig a tanáriban gubbasztott. Ma egyébkén is játékóra lett volna :((( de elvileg ha hazajöttünk Velencéből azon a héten 2 játékóra is lesz :R szeretünk Caprió (K). Kiderült amúgy, hogy nem jön velünk Olaszba, pedig szerettem volna, mert nagyon "nagy figura" (humoros értelemben)

Ma látam egy felvételt földrajzon a napról közelről, hát hogy az milyen furi kis "bolygó", a Kanári szigeteken van, ahová úgy elmennék majd egyszer a közel jövőben, és van egy vulkénka, aholo van egy távcső, és én mindig is szerettem a csillagokat nézegetni a kinti hintaágyunkból. Most nyáron anyával kicuccoltunk egy augusztusi napon a meleg betonra és néztük a csillaghullást, igaz nem kívántam, de olyan jó volt csak bambulni. jó sok szunyinyunyi megcsípett azon az estén :o de mindegy mert áldozatot kellett hoznom.

Nemrég halottam ezt a számukat, és van 1-2 ami tetszik tőlük, de a többi nem nagyon de ez... olyan szép ruhájuk van :'(

The Saturdays - Missing You

Hát nincs nyugta az embernek?
    komolyan mondom kész röhely... nem írok se nevet, se betűt, akinek kell, hogy értse az érti ezt a mnodatomat. De áááhhh :W , nem elég hogy állandóan nap mint nap hisztizik, azt hiszi mindenki olyan nagy láwban van vele... és amit előbb írtam tényleg egyszer "felrobbanok" mint a Föcitanár /igaz Művésznőm? :K válaszoltam :B

Ez a változat :Y nagyon szép, nem is írok róla többet, magért beszél:

P.boy-Apologize

HUHU :C:C:C <--- ők a szurkolótáborom :B
    jó mi hmhmhm :K

(idézet)..."de csúnyán írtál"...
    nem, hogy megköszönné, de csúnyán írtam...(tudom hogy értetted XD), /valami sosem változik/

Amúgy kezdek szerintem beteg lenni, állítólag van valami megint a levegőben, ( a koszon kívül XD <-- igen a "nagy poénáradatom") de NEM LESZEK BETEG!!!! BIZTOS NEM
    Igen tavaly ezzel a felfogásommal elég szépen túlvészeltem az évet, remélem ez idén sem lesz másképp, ha rá akarok kapcsolni a sulira, mert muszáj... :) meg is fogok őrülni szerintem így fogok kinézni figy: :))

Eszméletlen nagy hír!!!

Ezt a zenét neked ajánlom Mr. Csizmás (L):

Uncle Kracker - Drift Away

A stílusod annyira nem ismerem, de ahogy látom ez tetszeni fog. Köszönöm a videókat, nagyon tetszettek, és örülök, hogy így hozott össze a sors, nagyon szeretek veled beszélgetni, bár 5napja ha ismerjük egymást, idézve Művésznőmet, "tudtam, hogy megtaláljátok a közös hangot..." Az utóbbi napokban nagyon fel vidított, hogy valaki kívülállónak beszélgethetek az ügyes bajos gondjaimról. és ezért szerintem sokszor foglak emlegetni, és megmutatom majd, hogy indíthatsz Te is blogot :C alig várom, teli kis apró poénokkal, Mr. Csizmás módra. :C:C:C
    :D:D viszlát, és légy jó (L)

Aktív témák