Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
vilma27
tag
Művésznőm
na még egyszer, és most hallgad végig:
tökre ÉN számBang Bang - K'naan Ft Adam levine
De a reggeli mosolyos
az... az valami eszméletlen jó volt
úgy örülök, hogy tetszett az előző bejegyzésem. És nagyon beindította a napom. Majd lassacskán kezdi felvenni a blogom a "Vilma-stílust"
ahha, ahha.... nem tudom elégszer megköszönni. De majd a hosszú utazásunkon kárpótollak, és szórakoztatlak, a néha fárasztó vicceimmel XD
ma nem volt Tesink, illetve volt, csak a hőn szeretett tanárunk, Caprió (L) nem jött le, mert azt hitte, hogy a 4. óra a tesi neki, holott mi a 3.órán már ott vártuk átöltözve XD nagyon édes volt mikor lejött szólni, hogy végig a tanáriban gubbasztott. Ma egyébkén is játékóra lett volna
de elvileg ha hazajöttünk Velencéből azon a héten 2 játékóra is lesz
szeretünk Caprió (K). Kiderült amúgy, hogy nem jön velünk Olaszba, pedig szerettem volna, mert nagyon "nagy figura" (humoros értelemben)
Ma látam egy felvételt földrajzon a napról közelről, hát hogy az milyen furi kis "bolygó", a Kanári szigeteken van, ahová úgy elmennék majd egyszer a közel jövőben, és van egy vulkénka, aholo van egy távcső, és én mindig is szerettem a csillagokat nézegetni a kinti hintaágyunkból. Most nyáron anyával kicuccoltunk egy augusztusi napon a meleg betonra és néztük a csillaghullást, igaz nem kívántam, de olyan jó volt csak bambulni. jó sok szunyinyunyi megcsípett azon az estén
de mindegy mert áldozatot kellett hoznom.
Nemrég halottam ezt a számukat, és van 1-2 ami tetszik tőlük, de a többi nem nagyon de ez... olyan szép ruhájuk van :'(
Hát nincs nyugta az embernek?
komolyan mondom kész röhely... nem írok se nevet, se betűt, akinek kell, hogy értse az érti ezt a mnodatomat. De áááhhh, nem elég hogy állandóan nap mint nap hisztizik, azt hiszi mindenki olyan nagy láwban van vele... és amit előbb írtam tényleg egyszer "felrobbanok" mint a Föcitanár /igaz Művésznőm?
válaszoltam
Ez a változat
nagyon szép, nem is írok róla többet, magért beszél:
HUHU
<--- ők a szurkolótáborom
jó mi hmhmhm(idézet)..."de csúnyán írtál"...
nem, hogy megköszönné, de csúnyán írtam...(tudom hogy értetted XD), /valami sosem változik/Amúgy kezdek szerintem beteg lenni, állítólag van valami megint a levegőben, ( a koszon kívül XD <-- igen a "nagy poénáradatom") de NEM LESZEK BETEG!!!! BIZTOS NEM
Igen tavaly ezzel a felfogásommal elég szépen túlvészeltem az évet, remélem ez idén sem lesz másképp, ha rá akarok kapcsolni a sulira, mert muszáj...meg is fogok őrülni szerintem így fogok kinézni figy:
Eszméletlen nagy hír!!!
Ezt a zenét neked ajánlom Mr. Csizmás (L):
A stílusod annyira nem ismerem, de ahogy látom ez tetszeni fog. Köszönöm a videókat, nagyon tetszettek, és örülök, hogy így hozott össze a sors, nagyon szeretek veled beszélgetni, bár 5napja ha ismerjük egymást, idézve Művésznőmet, "tudtam, hogy megtaláljátok a közös hangot..." Az utóbbi napokban nagyon fel vidított, hogy valaki kívülállónak beszélgethetek az ügyes bajos gondjaimról. és ezért szerintem sokszor foglak emlegetni, és megmutatom majd, hogy indíthatsz Te is blogot
alig várom, teli kis apró poénokkal, Mr. Csizmás módra.
viszlát, és légy jó (L)
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Spórolós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Politika
- Interactive Brokers társalgó
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest