Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Igen.
De az 1.5 is ment rendesen.
Két hete szolgáltatót váltottam, minden ment rendesen, nagyon régóta használom már a programot, erre múlt péntek óta megreked a hirdetésilista betöltésnél, és fogalmam nincs miért.
Mondom, friss romon is ugyanezt csinálja, mobilnet/wifi, neki mindegy. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tegnap óta nem tudok belépni a programmal az aprók közé.
Se wifi, se mobilnettel nem megy, romcsere vagy bmi más változás nem volt.
Htc sensation 4.0.3+sense 4.1, vipers főzött rom.Playből a legfrissebb verzió, adatok törlés/program törlés/újratelepítés is megvolt, de nem segített.
-
Zirowe
nagyúr
Amióta végbement a szerver csere ph-n, azóta az app tökéletesen és szuper gyorsul megy (htc desire 2.2es froyo főzőt desire hd rommal)!!

Big up-ot neki, egyik leghasznosabb és legtöbbet használt alkalmazás részemről!

-
Zirowe
nagyúr
Na, ma meg a fejébe vette, hogy nincs net (pedig van, és más alkalmazással megy is rendesen), belépésnél pár perc után visszadob kezdőképernyőre.
Ugyanakkor persze ma a ph is lassabb, de legalább eddig legalább eljutott az "aprók betöltése" feliratig.Most végre megjelentek az aprók

Amúgy úgy szoktam, hogy megnyitom, belépés, megvárom míg kiírja, hogy aprók töltése, rámegyek home-ra és 5perc után visszanézek, addigra általában betölti, ha nincs baj.
De mostanában az uppolás is lassú.Ma küldtem crash reportot is

Amúgy apple verziót merre lehet letölteni?
Mert kerestem appstore-on, de nem találtam, gondolom nem volt ínyedre a belépési díj, amit teljesen megértek
-
Zirowe
nagyúr
Szia, nem küldtem crash reportot (eddig csak egyszer ajánlotta fel, és akkor véletlenül félrenyomtam
), szóval itt mondom: az elmúlt kb 3 hétben azt tapasztaltam, hogy nem mindig lép be az aprók közé, van, hogy a belépés közben marad kb 5percig, van, hogy az aprók lekérdezése közben marad úgy.
Taskkillerrel való kinyírás sem segít ilyenkor, csak a force close.
Kb 4-5. alkalommal sikerül belépni.Köze lehet ennek a mostani pholdal nehézségeivel (néha túl van terhelve és nem lehet belépni)?
Htc desire 2.2es androiddal, 1.01es verzió marketből letöltve.
-
Zirowe
nagyúr
Felraktam a 0.17es verziót, de ugyanúgy azt írja, hogy hibás azonosító vagy jelszó, vagy nincs apróm.
Megpróbáltam úgy is, hogy kilépek a gépről phból, hogy kis betűvel írom a nevem, de semmi.
Mindig ugyanaz.Wifivel csatlakozom, van kapcsolat és net is, nem értem mi lehet a probléma.
(jelszavamban nincsenek ékezetek) -
Zirowe
nagyúr
Htc Desire 2.1 0.199 verzióval wifin keresztül: nem enged belépni, azt mondja felhasználónév vagy jelszó nem stimmel, vagy nincs aktív apró..
Mindent leellenőriztem, minden stimmel és apróm is van vagy 15..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest