Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
Mondom az a baj, hogy xp nem tud portforwardot, sem destination nat-ot.
Squiddel meg nem csinaltam meg reverse proxyt, ezert nem tudok segiteni.
Elotted az internet, gugli a te baratod. ;)
En csak otleket tudok adni, de azt nagyon, ha kindozrol van szo, kulonosen ebben a temaban (par dologban konkretan is tudnek segiteni, de ez sajnos nem az az eset - ami profilba vag, az NT/2k/2k3 szerverek, AD, DC konfig, Exchange 4/5.5/2000/2003, MS-SQL 2000 nagyon kicsit). A tobbit meg UN*X-on csinalom.
Szoval, sajnalom, de ebben nem tudok segiteni.
(illetve, szerezzel egy oreg ven szamitogepnek latszo targyat -pC- durjal fel ra egy linuxot -mandrake/debian/gentoo- es akkor mar tudok neked segiteni)
-
rATdrAgOn
senior tag
Lehet persze proxyval is
Csak a portforward/destination nat egyszerubb
De van squid w32-re is, szoval lehet vele zizegni, ha jol emlekszem az tud reverse http proxy modot is, tessek kiserletezni.
En UN*X-on erre a celra a pound nevu cuccot szoktam hasznalni, mert kicsike, reverse http proxy csak, csinal forgalom ellenorzest is es nem cache-el. A celnak megfelel. IIS-t eleg jol meg lehet vele vedeni
Amugy az ISA-t letolteni nem tudod, meg lehet venni sok-sok penzert az m$-tol. -
rATdrAgOn
senior tag
Amennyire en tudom, XP csak szima maszkolos natot tud.
Source es destination nat-ot nem.
Ha ilyet akarsz csinalni, akkor ahhoz mar kulso szoft kell, amibol en csak a franya ISA-t tudom mondani, mast nem ismerek igy kapcsibol.
(Amugy en free szoftverekkel szoktam az ilyet csinalni, kulon dedikalt gep itthon a tuzfal - meg mindig egy oreg Macintosh][ci, OpenBSD-vel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Különleges és kompakt Maxsun deszka jön az AMD platformon
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő