- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
-
Crysus
csendes tag
Az Enermax nekem is sokkal szimpatikusabbnak tünt a saját honlapjának termékspecifikációja alapján, mint a Chieftech. Az utóbbi, finoman szólva is szűkszavúnak tűnik számomra. A teljesítmény adatokon kívül szinte semmit nem közölnek.
Kalandor,
Nem tudsz az Aopen-hez, kisker elérhetőséget, ugyanis nem tudok :( nagykerben vásárolni.
Köszönöm, ez eddigi tanácsokat.
Crysus -
Crysus
csendes tag
Egy vagy két ventis ez a típus?
-
Crysus
csendes tag
Most állok tápegység vásárlás elött, és van is két kiszemelt típusom. Coolink AP400DX, és Aopen FSP350-60PN(PF)
Mindkettő 350W-os a gyári adataik alapján jó egyformának tünnek.
Van valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatban, esetleg ilyen árban (max. 14-15K HUF), más tápokkal kapcsolatban.
Az Aopen-re nem is találtam magyar elérhetőséget. Valakinek esetleg tipp hol lehetne beszerezni?
Crysus
Aktív témák
Hirdetés
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest