Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz ArchElf #6588 üzenetére

Az alapvető probléma tényleg az, hogy a sorozat első fele mind bevezetés, egy bevezetésnek viszont a fél sorozat túl nagy arány. Egy kicsit nagyobb fokozatosság a bevezető harcolások után, és több szereplő múltjának a kibontása és a helyzetük megoldása szimplán kitöltötte volna azt a hiányérzetet, ami sokakban maradt utána. Némely karakter véleménye, hozzáállása is túl hamar változik meg, nyilván a szűk időkeret miatt. Egy lajtos sztorinak is kevés a 13 rész, nemhogy egy komolyabb mondanivalóval rendelkezőnek. Olyan, mintha az 5-6. részig egy sokkal hosszabb sorozat tempójával bontakoztak volna ki a dolgo, vagy mint mikor egy tesztíráskor az utolsó fél órában realizálod, hogy be kellene fejezni az esszét, de még csak az elején tartasz...

Hogy mi a megható, az ízlés kérdése, édesanyám pl. tökéletesen immúnis holmi Ollókezű Edwardokra. :DDD Nekem két-három ilyen momentum volt benne, elkélt volna még pár, amennyi szereplő volt.

Amúgy a kajajegyrablás tényleg elég lol. :)

"Nem vagyok én megosztva :DDD" - Eh, ha kockafórumon van az animefan topik... -.-" :D

Új hozzászólás Aktív témák