Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
Szia,
Nincs semmi fix ember, rákeresek, aztán akinek megfelelő a feedback-je, annál megveszem. Azért mondtam az eBay-t, mert ott ténylegesen látod azt, hogy már hány embernek csinált, és mennyire elégedett vele, nem csak egy honlapot... De ha Three-s, vagy O2-es vagy, akkor meg elég csak a szolgáltatódhoz menni, és ott kezdeményezni. A legdrágább, ha jól tudom az Orange, meg a T, meg a Vodafone. Az O2, meg a Three pedig a legolcsóbb.
zsambek`
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok,
Gyakori olvasója vagyok a témának, viszont a bankos pontos rendszert nem teljesen értem még. Ez a pont határozza meg, hogy milyen ügyfél vagy. Ez azonkívül, hogy nő a hitelkereted, mást befolyásol? Illetve számotokra azért fontos a hitelkeret, mert hitelből szeretnétek házat / autót vásárolni?
Köszönöm a válaszaitokat,
zsambek` -
zsambek
aktív tag
Szia,
"0-39 - Low - they wouldn't mind if you left and would not offer you any 'standard' products or borrowing
40-49 - Average - you would qualify for 'standard' products such as current/savings accounts, and a Maestro debt/cheque guarantee card
50+ - You would now qualify for borrowing from them, including loans and overdrafts (Not really sure how the higher scores go, sorry)"
Ha a 40-49 pontos az átlagos, akkor neked mennyit kellett bankolnod a 970-hez? Vagy minél nagyobb, annál könnyebb?
zsambek`
-
zsambek
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #17796 üzenetére
Szia,
Szerintem nem.
zsambek`
-
zsambek
aktív tag
válasz BÁ Nutrition #17798 üzenetére
Szia,
A trollkodáson felül azért gondolom, mivel az angliai Vodafone-s iPhonemat nem tudtam használni itthon.
zsambek`
-
zsambek
aktív tag
válasz Real_Necro #17860 üzenetére
Szia,
Talán:
http://www.tichichange.hu/magyar/listaorszag.htmzsambek`
-
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy írást, csak így nagyjából körül tudom írni.
Egy fehér hátterű oldalon van, fekete betűkkel írva.
Az egész "Anglia dolog" le van benne írva, elintézendő ügyeink, lakásbérlés, álláskeresés, itthon mit kell tennünk.
A szerző, hogy tanítsa az olvasót, használ benne angol kifejezéseket is.
Egy "hogyan határátkeljünk" kézikönyvnek is elmenne.Ha valaki így ráismer, akkor kérem ossza meg velem.
Köszönöm szépen!
-
zsambek
aktív tag
válasz Assimilator #20661 üzenetére
Pont ezen a heten posztolta zone forumtars.
http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/used/
Vagy, ha esetleg magyarul szeretned, akkor nepitelet.hu
-
zsambek
aktív tag
válasz callmeakos #20867 üzenetére
Szia!
Ennel biztosabbat szerintem nem tudsz:
https://www.gov.uk/child-tax-credit/overview
Kellemes estet,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest