- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #38424 üzenetére
Ez nagyon meg UK-ben. Turbótransz-Nicola Skóciában már addig jutott, hogy a 6éves gyerekeknek is ilyet kellett töltögetni sportfoglalkozáshoz.
Amikor (felnőttként, egyetemi állásra jelentkezve) ilyet láttam, el voltam képedve, hogy kvázi listázzák, virtuális sárgacsillagozzák az LGBT, xyz bőrszínű, stb embereket. Nálam az egyenlő elbánás ott kezdődik, hogy nem piszkálom ilyen kérdésekkel. Full hetero témában se nyilatkozom, hogy én most heti 2x, 4.5x, 9x vagy 12x, alsókutya, felsőcsillár, anyámkínja pózban szegszelek az asszonnyal. SEMMI KÖZÜK HOZZÁ, de fel se tegyék a kérdést, ne 29.opció legyen, h hmm, nem nyilatkozom, de ezzel azt reszkírozom, h nem vesznek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mozilla Firefox
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gran Turismo
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest