- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
A teljes logbook, ami a nevedre szol, m.o.t., biztositasi kotveny, es itt kiemelem, hogy moge kell csatolni az altalad irt forditasat. Ezeken felul, ha a jogsid nem angol, akkor lakasszerzodes, vagy 3 honapnal nem regebbi bank statement, amivel igazolod, hogy kulfoldon elsz. GB matrica, ha nincs felsegjelzes a rendszamon, de ilyet a kompnal is lehet venni aproert.
En mindenrol keszitettem egy kezzel irt forditast, nehogy belekossenek. Az infot a magyar kozlekedesrendeszettol kaptam, mielott elindultam haza.Jah, es a biztositonal le kell jelenteni, hogy elhagyod az orszagot, es meddig tartozkodsz, melyik orszagban.
Meg egy dolog: Lehet kotni breakdown covert £10 koruli osszegert 2 napra (hazaut), ami fedezi az auto javittatasat, alkatreszek arat, es a szallasodat, amig vissza nem kapod az autot. Persze van limit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Diablo IV
- ASUS notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest