- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
A teljes logbook, ami a nevedre szol, m.o.t., biztositasi kotveny, es itt kiemelem, hogy moge kell csatolni az altalad irt forditasat. Ezeken felul, ha a jogsid nem angol, akkor lakasszerzodes, vagy 3 honapnal nem regebbi bank statement, amivel igazolod, hogy kulfoldon elsz. GB matrica, ha nincs felsegjelzes a rendszamon, de ilyet a kompnal is lehet venni aproert.
En mindenrol keszitettem egy kezzel irt forditast, nehogy belekossenek. Az infot a magyar kozlekedesrendeszettol kaptam, mielott elindultam haza.Jah, es a biztositonal le kell jelenteni, hogy elhagyod az orszagot, es meddig tartozkodsz, melyik orszagban.
Meg egy dolog: Lehet kotni breakdown covert £10 koruli osszegert 2 napra (hazaut), ami fedezi az auto javittatasat, alkatreszek arat, es a szallasodat, amig vissza nem kapod az autot. Persze van limit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest