Új hozzászólás Aktív témák

• melon

tag

válasz tildy #13756 üzenetére

Hatha segit az info: ezt en ugy csinaltam, hogy igenyeltem egy olyan hitelkartyat, amit rossz vagy hianyzo hiteltortenettel rendelkezoknek is hirdetnek, pedig par credit checken atmentem mar elotte en is (mobil elofizetes, net elofizetes, stb), es volt mar egy masik tipusu hitelkeretem is (overdraft). Online igenyeltem meg tavaly - egy eves itttartozkodas utan, es meg is kaptam egy viszonylag kicsi limittel, egbekialtoan magas kamattal.

Namost a kamat nem erdekelt, mert a cel az, hogy a kartyat hasznaljam a mindennapi koltesekhez, igy a bankban levo penzem nem fogy, csak egyszer, ho vegen, amikor visszatoltom, es a kicsi keret is elegendo volt mar ahhoz, hogy a havi elelmiszer + egyeb dolgok arrol menjenek. Igenyeltem tarskartyat is, igy a csaladban nem csak en tudok vele vasarolni.

Aztan nemreg a limitem tobb, mint a ketszeresere emeltek, mert jo adosuk vagyok, gondolom emelgetik majd meg, ha ugy latjak jonak. A tervem az, hogy ha mar itt leszek min. 3.5 eve, akkor majd valasztok olyan kartyat, ami nekem tetszik, de addig is epult/szepult a tortenetem, es mar valoszinuleg nagyobb esellyel kapok majd szebb/jobb kartyat. Bar a celom ugyis csak az, hogy kamatmentesen hasznalhassam mas penzet, ill. hogy a hiteltortenetem szebben mutasson, szoval vegulis mindegy, hogy milyenek a feltetelek. Egyelore.

Új hozzászólás Aktív témák