- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomWexX
addikt
válasz
Szacc19
üzenetére
Nekem a 6/128-as junsun 2 év után úgy belassult, mintha 1gb ramos lett volna. Én 5 év alatt két junsunt használtam el, így a tapasztalataim szerint max 2 évig viszonylag jól működnek, utána viszont jön a szenvedés. De ez használatfüggő is, mások azt írták, hogy a 2gb-os verzióval 4 évig is elvannak… én azért kihasználtam szinte minden képességét, egyéni launcher, online rádiók, youtube, soundcloud, waze, stb… ez sok play áruház használattal jár, ami viszont borzasztóan tetűlassú volt, ez azért eléggé tudott idegesíteni. (Soundcoud pl. teljesen használhatatlan junsunon)
Most dudu-m van, ez azért nagyon más kategória. Talán még a telómnál is gyorsabb. 😄 Szóval aki komolyabban szeretné használni az utós android fejegységét, annak csak ezt a márkát tudom ajánlani. Minden más hosszabb távon szenvedős lesz. -
Trolee
aktív tag
válasz
Szacc19
üzenetére
Igaz még csak egy hete használom, de ez idő alatt megdöbbentően gyors, a boot is.
Beállítható hogy 1-3 napig ne kapcsoljon ki, csak alvó módban lépjen, így másnap ugyanúgy van minden ahol abbahagytad és 3 mp. után működik minden.
4gb. alatt szerintem nem szabad már androidos fejegységet venni.
Az olcsóbbak közül ezt ajánlják legtöbbet, van is róla sok fórum ha valamit bütykölni akarsz. Az eddigi leg-furább/nagyobb negatívum hogy lassan tölt le Play áruházból, de erre mondjuk túl gyarkan nincs is szükség. Témát akarok még variálni, de ilyen apróságok csak. Be is tudtam magaknak kötni.
Szóval én nagyon elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Háztartási gépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Moza CRP2 pedálszett
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest