Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TomWexX

addikt

válasz Szacc19 #8357 üzenetére

Nekem a 6/128-as junsun 2 év után úgy belassult, mintha 1gb ramos lett volna. Én 5 év alatt két junsunt használtam el, így a tapasztalataim szerint max 2 évig viszonylag jól működnek, utána viszont jön a szenvedés. De ez használatfüggő is, mások azt írták, hogy a 2gb-os verzióval 4 évig is elvannak… én azért kihasználtam szinte minden képességét, egyéni launcher, online rádiók, youtube, soundcloud, waze, stb… ez sok play áruház használattal jár, ami viszont borzasztóan tetűlassú volt, ez azért eléggé tudott idegesíteni. (Soundcoud pl. teljesen használhatatlan junsunon)
    Most dudu-m van, ez azért nagyon más kategória. Talán még a telómnál is gyorsabb. 😄 Szóval aki komolyabban szeretné használni az utós android fejegységét, annak csak ezt a márkát tudom ajánlani. Minden más hosszabb távon szenvedős lesz.

• Trolee

aktív tag

válasz Szacc19 #8357 üzenetére

Igaz még csak egy hete használom, de ez idő alatt megdöbbentően gyors, a boot is.
    Beállítható hogy 1-3 napig ne kapcsoljon ki, csak alvó módban lépjen, így másnap ugyanúgy van minden ahol abbahagytad és 3 mp. után működik minden.
    4gb. alatt szerintem nem szabad már androidos fejegységet venni.
    Az olcsóbbak közül ezt ajánlják legtöbbet, van is róla sok fórum ha valamit bütykölni akarsz. Az eddigi leg-furább/nagyobb negatívum hogy lassan tölt le Play áruházból, de erre mondjuk túl gyarkan nincs is szükség. Témát akarok még variálni, de ilyen apróságok csak. Be is tudtam magaknak kötni.
    Szóval én nagyon elégedett vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés