Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hzx0

aktív tag

Aki Hal9k romot használ és működik a ControlSettings.app. Lehet hogy Malaysk romba is ez van. Következő frissítés előtt kellene tesztelni a fordítást. Mivel nekem nem ad ilyen extra adatokat a Can-bus ezért nem tudtam tesztelni.
    ControlSettings app.

Ez egyenlőre teszt verzió. Ha jó akkor a következő frissítésbe benne lesz. Nem lehet az alkalmazást simán telepíteni!! Úgy tudod telepíteni:
    1 Letöltöd a Drive-rol.
    2 Felmásolod egy sd vagy pendrivera. Vagy ha van net a fejegységen akkor egyből arra.
    Következő műveletek a fejegységen: sd vagy pendrive amin a letöltőt app van csatlakoztatod fejegységhez
    3 Play áruházból letöltöd a TotalCommandert -->(tc) a fejegységre -->(hu)
    4 Ha települt a Tc megnyitod a magisk manager app-ot engedélyezed a Tc-nek a root jogot
    5 Valahol a hu beállításokba engedélyezni kell hogy a tc felcsatolja a pendrive-ot! "Alkalmazások amik használhatják a pendrive-ot" Ezt kell engedélyezni.
    6 Megnyitod a Tc-t. Egyik ablakba elnavigálsz az sd-re vagy pendrive-ra ahová menteted a letöltött app-ot
    7 Másik ablakba: Fájlrendszer gyökér/ system/ app/HCTControlSettings mappába.
    8 A mappábol az eredeti HCTControlSettings.apk-t másold valahova a az sd-re vagy pendrive-ra (biztonsági másolatnak)
    9 Ha elmenteted töröld az eredeti mappából a HCTControlSettings.apk-t
    10 Másold a sd vagy pendrive-rol a letöltöt app-ot a törölt helyére.
    11 Jogosultság beállítása.: Tartsd az ujjad hosszan az app-on. Felugrik egy menü görgess le Tulajdonságok menüpontra. Felugrik egy ablak. Jobb oldalon lesz egy RWX azt nyisd meg újabb ablak bal alul lesz egy szám ha nem 644 akkor írd át 644-re okézd le, és mindent be is zárhatsz.
    12 Újra kell indítani a hu-t. Ha mindent jól csináltál akkor Magyar lett az app.
    Valószínű lesznek benne hibák. Csináljatok rolla screenshot vagy fényképet.

Új hozzászólás Aktív témák