Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
FET-MEN
üzenetére
Megnéztem joestone blogját és próbáltam onnan leszedni a drivert, de vírusos, legalábbis annak jelzi, ha meg kikapcsolom a vírusírtót, akkor ugyan jó, de cseszik felismerni a telefont.... Csak adattárolásra tudom használni egyenlőre, másra nem, mert nem hajlandó "kommunikálni"....
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
Katatonia666
üzenetére
Na, asszem elegem van ebből..... SP3-as XP, és b@szik felrakni a rendes drivereket.... Se adb, se semmi -.- Már unom az egészet...
-
Katatonia666
aktív tag
Rendben. Az adb-t le kell szedni, vagy van valami beállitás a telefonon, amit el kell végezni mielőtt rádugom gépre, esetleg kikapcs és különböző billentyűk megnyomása mellett bekapcsolni a telót?
Az a poén, hogy már egyszer felraktam rá joestone Black ROM-ját, de már rég volt és elfelejtettem, hogy mivel és milyen driverekkel csináltam, és már a fájlok sincsenek meg sajnos..... -
Katatonia666
aktív tag
Üdv.
Szeretnék segítséget kérni, remélem itt tud valaki: Van egy LG GT540-em és sajnos nincs internet elérés a telefonon, free wifi sincs a közelben... Szeretnék feltenni egy SPB Mobile shell-t a telóra, de nincs fájlkezelő. Lehetséges, hogy valami úton módon fel tudjam rakni rá a cuccot fájlkezelő nélkül, illetve ha ez nem megy, akkor pl, USB kábelen lehet rá varázsolni valahogy netet?
Remélem érthetően kérdeztem
Válaszokat előre is köszönöm!
(Írhattok PÜ-t is esetlegesen, azt gyakrabban nézem!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Nintendo Switch 2
- Villanyszerelés
- World of Warships
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Most már nem izgat a dolog, majd leszedek egy fájlkezelőt valahonnan, elmegyek a plázába wifi-zni és kész
Aztán megvan oldva a problémám