Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Android dual SIM szakmai mélyvíz  Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik! Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
 Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel: "melyik alkalmazás, ami" "melyik alkalmazás, ami" "milyen tokot vegyek" "milyen tokot vegyek" "piros hátlap hol kapható" "piros hátlap hol kapható" "honnan vegyek telefont" "honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
- 

hevizms addikt Köszönöm mégegyszer.  Sikerült ezzel a verzióval (SP_Flash_Tool_v5.1628_Win) és az egyik rommal a flash. Sikerült ezzel a verzióval (SP_Flash_Tool_v5.1628_Win) és az egyik rommal a flash.
 A v5.134800 verziójú SPFT nem vitte,de ez a másik igen.
 Pedig már majdnem visszaadtam hogy nem megy 
 Lesz öröm a kislánynál(gyereké a telefon),ezért is erőlködtem vele.
- 

hevizms addikt Sziasztok. Megkértek hogy próbáljak életet lehelni egy félresikerült flashelést követően egy Lenovo A369i telefonba. 
 Gondoltam nem ügy.
 Letöltöttem egy romot a Needromról,SPFlashTool elindit,szokásos eljárás.....és sajnos hibaüzi: Van innen visszaút még vagy kuka? 
 A PC jelez ha akku nélkül van rádugva a flasheléskor a teló.
 Win10 és Win7 Pc-n is próbáltam,több SPFT-al és több rommal is.
 Keresgettem a neten megoldást,de amit ott találtam vagy nem működött vagy jelszavas volt a fájl amit lekellett volna tölteni.Semmi infót nem tudtak adni arról hogy milyen rom volt rajt,mentés sem készült. 
 Amit sikerült megtudnom hogy mindent próbálgattak a flash közben,szerintem a format-ot is.
 Adjam vissza nekik vagy van esetleg valami amivel még próbálkozzak?
 Előre is köszönöm a segitséget 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Sikerült ezzel a verzióval (SP_Flash_Tool_v5.1628_Win) és az egyik rommal a flash.
 Sikerült ezzel a verzióval (SP_Flash_Tool_v5.1628_Win) és az egyik rommal a flash.