- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Keeperv85 #450 üzenetére
Szia!
Azért tettem vissza a zip-ben levő másik recovery-t mert a frissítés letöltése után csak a recovery-ig jutott
de a frissítést már nem csinálta meg! Az első gondolatom az volt, hogy megkeresem a letöltött frissítést és manuálisan elindítom. Aztán a keresés nem hozott eredményt egyszerűen nem találtamvégignéztem a gyökérkönyvtártól kezdve minden alkönyvtárat de nem találtam vagy egyszerűen olyan néven/formátumban mentette el amit én
nem tudtam értelmezni. Az érdekessége az, hogy miután lecseréltem a recovery-t
én naív azt gondoltam megkeresem a frissítések között és csak elindítomHát nem egészen így működik!
Újból netre fecsúszok majd frissítések keresése(előtte felajánlotta! most nem!) majd újból letöltötte és újraindította, majd telepítette magát.
A "laza" válaszára visszatérve (amit nem nekem címzett) kell a CWM(nálam) A "gyári" recovery-ből minden ki van hagyva a factory reset, és a wipe funkció sem működik benne! Szépen végigmegy a "csík" majd minden OK és a teló újraindításakor marad minden a régiben. Ezt lehet olyan bolondbiztos módszer az "ámátőröknek" akik csak azt hiszik, hogy megcsinált mindent és ez nekik elég is! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Keeperv85 #450 üzenetére
hahhh igazad van még reggel volt..... természetessen recoveryt akartam írni cwm helyett.... de gondolom azért fogtad...
A másik biztos igazad van, de több teló topikjában is küzdenek ezzel pl ZTE v5 de lehet még solrolni, azt meg hogy ,hogy van meg csinálva egy custom recovery azzal meg nem tudok mit csinálni , tehát oda jutottunk hogy nekünk halandóknak marad az hogy adott esetben használjuk a cwm et és ha kell vissza rakjuk a gyári rekót!!!
szobakutya:
Új hozzászólás Aktív témák
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest