- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz
aytukabozs #2462 üzenetére
En irtam a masikban, nekem egyetlen darab tokures 8 gigas fat32-bol allt az EMMC-m, ha egy microsd-re dd-zed a 8 gigas klon image-t, akkor onnan be tudsz recovery-be bootolni, meg gep latja mar a telefont valamennyire (de fel nem allt a telefon vele asszem, reg volt mar), aztan microsd menet kozben kihuz, win alol (mivel linux alol a dd elhasalt 10-20 mega utan) ha ekkor rakuldtem, hogy irja ra a klon image-et, akkor azt popecul felirta az EMMC-re, mas kerdes, hogy a telefon ezutan sem alllt fel (de a particiok letrejottek, es mar volt a microsd nelkul is boot menu). Ahogy en tudom, gyari eszkozzel, mivel nem kerultek ki publikusba a szukseges file-ok (ha jol remlik, itt zte-s alairassal rendelkezo file-ok kellenenek, hogy rairja a telefonra, mas, ugyanilyen SoC file-jaival nem lehet atverni), tehat szerintem nem fogsz menni semmire :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest