- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
válasz
Keeperv85 #1384 üzenetére
És ha ezeket kérdezem, cache, csíkszélesség, órajel, buszsebesség, soc akkor arra fog választ adni?
Én tisztában vagyok vele hogy egy négymagos proceszor is lehet gagyibb egy kétmagosnál.
Csak arra gondoltam, hogy a lassan induló programjai nem e a processzornak köszönhetően indulnak lassan, nem azt akartam konkrétan kihozni hogy azért szar a telója mert nincs annyi mag benne mint egy dinnyében.
Nekem is volt régen 1 magos telóm (régi csíkszélesség, kevesebb cache meg 10 centis gyártástechnológiával és alacsony órajellel) abban az időben minden döccenés nélkül elment, de a mai programok alatt már biztosan behalna. (Legalább is a Facebook féléktől)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged