- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek mert kicsit hosszú lesz a hsz.A telefon amiről szó van egy Xiaomi Redmi 1s, gyári recoveryvel (MiRecovery) és egy módosított gyári Miui v6 rom-al.
A tegnapi nap folyamán faterom a telefonján látta hogy van OTA frissítés és lefrissítette. Sajnos a frissítés nem sikerült. A rosszul elsült frissítés után már alapból recoverybe bootolt a készülék. Ezután nézelődtem hogy ilyenkor mit lehet tenni. Fórumokon kérdezősködtem, de senki sem tudott segíteni.
Kaptam egy tippet, hogy fastboot-al meg lehet csinálni. Meg is próbáltam. Eleinte az Android SDK-t tettem fel, de nem tudtam összehozni az ADB kapcsolatot. Nem látta a gép a telefont.
Utána ez a leírás alapján próbáltam.
Ekkor a gép még az eszközkezelőben Android Bootloader néven látta a telefont.
Sajnos nem sikerült. Flash közben elakadt a modem flash-elése közben. A MiFlash ekkor ezt írta ki: Meghatározatlan hiba (0x80004005: FAILED (data transfer faliure(Too many links)))Ezután lecsatlakoztattam a telefont a kábelről és magam sem tudom miért de ki akartam kapcsolni a telefont és a bekapcsoló gombbal nem lehetett úgyhogy kivettem az aksit. Visszatettem az aksit, recovery már nincs a telefonon. Próbálom bekapcsolni de semmi. Viszont mikor rátettem újra a gépre akkor előjött rögtön a fastboot képernyő.
Most jelenleg az eszközkezelőben unknow device-ként jelenik meg a készülék. Bármilyen drivert telepítek nem ismeri fel sehogy sem. A MiFlash sem látja a telefont.
Van még remény a telefon újraélesztésére? A fastboot-ből hogyan léphetek ki úgy hogy ne legyen még nagyobb baj? Ártottam a telefonnak azzal hogy kivettem az aksit mikor ki akartam kapcsolni a fastboot képernyőnél?
Hálás lennék ha valaki tudna mit mondani.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest