Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
Sziasztok!
Esetleg valaki ha találkozna Leagoo T1 teloval nagyon jó áron írna ide, 86€ már találtam de hátha valaki tud ettől olcsóbban is
Köszönöm! -
ludla
őstag
válasz
aytukabozs
üzenetére
Csak sajnos nem rendelhetőek
nincs készleten. -
ludla
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ja ja néztem, csak nem rendelhető egyben, itthon próbáltam leszedni csak a digitizert de hiába hőlégfúvóztam az istenért se akar kijönni

-
ludla
őstag
Sziasztok! SOS a lányom le ejtette a Homtom HT3 telóját és az lcd megroppant benne, most kellene venni egy másik telót, milyet lenne érdemes vennem kb 20.000Ft értékben?

-
ludla
őstag
Sziasztok! Eredeti Samsung microsd-ket kitől tudok venni?

-
ludla
őstag
Sziasztok!
TinyDeal garanciáztatást valaki intézett már? Beszart egy telefon és abban kellene segítség mit hogyan kellene velük le kommunikálni
-
ludla
őstag
válasz
Secretknight
üzenetére
Kíváncsi leszek majd a tapasztalatokra
addig nem rakom fel az asszonynak meg OTA bol sem. -
ludla
őstag
válasz
zolipapa66
üzenetére
ja ja tudom de 1000-2000 Ft között szoktak lenni Chine-ból ezek, azért gondoltam még ennyit rá költhet, de pontos típus híján esélytelen.
-
ludla
őstag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Én is erre gondoltam
de nem az enyém, meg kértek rá cseréljem ki ha van hozzá csak épp a típust nem tudom se hogyan.
Cseréltem már pár telefonban kijelzőt is nem csak digitizert nem gond. -
ludla
őstag
Sziasztok! esetleg valaki tudja pontosan milyen telefon a Beex Flare? Digitizer kellene cserélni csak nem tudom mit keresek pontos típust

-
ludla
őstag
-
ludla
őstag
válasz
hoszibarat
üzenetére
Párom Ulefone Paris val sincs gond, legalább is mikor együtt beszélünk nem hallok semmi fura hangokat.
-
ludla
őstag
Tudtok ajánlani oldalt ahol meg tudom nézni meilyk telefonokban van a frissebb hardver?

-
ludla
őstag
válasz
PanUser
üzenetére
Köszönöm hát elég nagyok ezek valami 4,5' kellene Ulefone BE X 3G valami hasonló csak olcsóbban

-
ludla
őstag
Sziasztok! Tanácsot kérnék majd a lányomnak "11éves" szeretnék venni telefont szerintetek melyiket érdemes venni 50-60 euro a keret rá.
Ha van eu raktáros az lenne a legjobb. -
ludla
őstag
Szisztok! Kérdezni szeretnék 20.000Ft alatt melyik telefont érdemes esetleg meg venni?
Gyereknek kellene Youtube meg egyszerübb játékokra.
DOOGEE X5 3G? Most 55euro ért meg lehet venni annyit megér? -
ludla
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, Aliexpressen 11.11-én elég jó árakon lesznek telefonok, 20-30 ezer ft környékén szerintetek milyet lenne érdemes venni?
Köszönöm a tanácsokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

nincs készleten.

de nem az enyém, meg kértek rá cseréljem ki ha van hozzá csak épp a típust nem tudom se hogyan.