- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
válasz
tibcsi0407 #127277 üzenetére
Köszi, sajna az már nagyon drága, 55k-ra is én tornáztam fel neki, mert mondtam hogy 30k-ért nem fognak olyat kapni, amin mennek a játékok is.
Akkor ha annyira nem vagyok rossz helyen, akkor érdekelnének az ötletek maximum 55k-ig, játékra lesz leginkább használva. Én eléggé lemaradtam ezekről a telefonokkal, mert megvettem a Oneplus 3-at és azóta nem foglalkoztam ezekkel a telefonokkal és sokminden változott a középkategóriában.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy 55k-ig van valamilyen bestbuy androidos telefon? Megkértek hogy segítsek választani, gyereknek szeretnék leginkább játékra.
Én a Xiaomi Redmi 3s-t néztem ki, de utána olvasva nem valami nagy extra a hardware (Játékra), Esetleg más ötlet?
2gb-ramos Redmi Note 3 Pro van még 54k-ért.Még a xiaomi mi4c 2gb van 45k-ért, ha mindenigaz ez a legjobb játékra?
Meizu m3 note 3gb?
Most nézem hogy nem is ide akartam írni, elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest