- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bipet
tag
Sziasztok
Amoi n850 vagy 828 at keresek hol lehet a legjobb áron kapni van kupon akció valahol hozzá
Még egy sempont swiss post vagy európai postaKöszönöm
-
bipet
tag
Sziasztok
UMI X2 ről mi a véleményetek van valakinek tapasztalata a készülékről
-
bipet
tag
válasz
devast #49598 üzenetére
Annyira nem sürgős a dolog a p1 egy jó telefon csak unom kicsit ,hogy mind a két zsebem tele van.
Érdekes hogy a zte emelted ki fotó minőségre ha jól emlékszem azt húzta le valaki egy samsung s2 höz képest.
Ha jól látom a huawei hasonlít tudásra a p6 os huaweihez csak ez két kártyásKöszi a tippeket megint bővült az én kis hármasom
-
bipet
tag
Szerintem érthető volt de akkor vettem a rendreutasítást.
Próbálok kiigazodni a kínai mobilok rengetegében. Én az utána olvasgatások alapján 200 dollár környékén
Három telefonra szükítettem a listát .Fontos szempont lett volna számomra az lte ,de az ahogy én néztem ebben a kategoriában még nem igazán elérhető ill a kilyelzö minősége nem feltétlenül a felbontására gondolok ,és a kamera ami talán a leggyengébb láncszem a kínai mobiloknál . (Van egy kis lányom akit csak le kellen időnként fényképezni ) a három telefon a következö de szívesen elfogadok tanácsot ha valaki még tud ebben az árfekvésben a kritériumoknak mefelő telót.Faea f2
Thl w11
Zopo c3Van még két teló az egyik még nem létezik xiaomi red amásik a cubot one
Ha tudnátok segíteni hogy az álltalam felsorolt szempontoknak vajon melyik kínai mobil felelne meg a leginkább azt megköszönném vagy hogy legalább jó következtetéseket szürtem e le a böngészések során -
bipet
tag
Sziasztok
Ebben a kategóriában keresgélek ti bztos jobban értetek hozzá faea f2 200 dollár,thl w11 245 dollar,zopo c3 269 dollár vagy várjam ki a xiaomi redet létezik olyan kinai mobil aminek a kamerája jóLegalább az írásjeleket ne spórold ki
[ Módosította: wwhy ]
-
bipet
tag
Sziasztok
Ebben a kategóriában keresgélek ti bztos jobban értetek hozzá faea f2 200 dollár,thl w11 245 dollar,zopo c3 269 dollár vagy várjam ki a xiaomi redet létezik olyan kinai mobil aminek a kamerája jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby elektronika
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest