Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Ez kell nektek!

-
Upo
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Note 3 az Mediatek Helio X10, a Pro meg Snapdragon 650.
A Mediatekesben a 3gigásban 27%-al nagyobb órajelen megy a vga mint a 2 gigásban, a pro-nál nem tudom van-e ilyen különbség, de nyilván 3/32-est vesz az ember, nem pedig 2/16-ost, pláne sd foglalat nélkül... -
svgyula
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Honor 6 plusz esetleg? Vagy a honor 7? Csak a típusra kell figyelni. A Kirin nagyon jól muzsikál az enyémben már másfél éve!
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Ááááá neeem, neem, én ezt nem bíírom!!!!! Megőrjít, annyira lassúúúúúú.... És még KICSI is!

Szép meg minden a nosztalgia, de pont azért váltottam már S2ről eMaxra, mert kifilézete az idegeimet a lassúsága... Még egy ráadáskört nem bírok ki. Vennem kell addig valamit 200-300 eurós kategóriában, amit max hétfőn keddem a kezembe is nyomnak. Hollandia a helyszín, és jövő hét vasárnap repülö egy hétre MOra, szóval addig be is kell lakni, be is kell állítani..
Úgyhogy azt tudom, melyik négyesből szeretnék, de azt nem, hogy melyik lesz az az "olcsó" segéd, ami kisegít ebből az idegtépésből.
Zenfone2 ZE551ML ebben a pirosban még tetszik is, csak az intel chip nem szimpatikus, valamint csak az egyik simen van 3g és 4g valamint nem láttam a otthoni LTE800 B20 támogatást sem a shop speckójában.
Xiaomi Redmi Note 3at írtátok többször is, és árban egészen barátinak tűnik ebből a shopból, de elnézve a speckót, nekem nincs az az érzésem, hoyg ez esetleg. Ti mit gondoltok? (Van rá valamilyen csupasz android cm os? Akkor egy 32 GBs darabra be is neveznék talán.)
Redmi Note3 és Note 3 Pro között a mi a lényegi különbség, ami meghatározza a készülékeket, elválasztja egymástól?
-
rjg
őstag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Nézz rá az OPPO R7s - re is. Amoled kijelző, 4GB RAM, CM is várható gyári támogatással.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Mate8 topik: [link]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Asus zenfone 2(ML551) , Honor 7, Mate 8 Ezek dual aktív készülékek. ( a két huawei-nél oda kell figyelni a típusra, de amit itthon veszel belőle az dual aktív lesz viszont ezeknél vagy sd vagy 2 sim) Az 551ML dual aktív + sd . A Zenui közelebb áll a pure androidhoz mint az EMUI. Szerintem mindkét rendszer jól sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Path of Exile (ARPG)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Robotporszívók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest