Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: SISU A BOSSZÚ ÚTJA
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Thocy a ZAGY
üzenetére
Szia! Nos az amit írsz azért érdekes mert nekem "csak" egy farsang videózása megszakításokkal ~1,5 óra volt 6GB! Nekem nincs nagy igényem sem fosbuk, sem messenger, mégis a használt apk után a 16GB-ből szabad 4,5GB. Ugye nekem is elég lenne a 8GB samu memória
Mert biztosan nem fér bele a nyereségbe plusz 4000ft amivel többe kerülne a dupla tárhely............. -
RVR400
veterán
válasz
Thocy a ZAGY
üzenetére
Azért azt a 8 GB-nyi ROM-ot 50e Ft-ért megmagyarázhatná nekem valaki. Ráadásul szerintem Te abba a 10%-ba tartozol, akinek az elég,viszont a felhasználók 90-a a pokolba kívánja a telót, mert nem tudja feltenni rá az általa használni kívánt programoknak a felét sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mert biztosan nem fér bele a nyereségbe plusz 4000ft amivel többe kerülne a dupla tárhely.............