- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Ropapa #57807 üzenetére
Nem tudom, hogy jelenleg érdemes-e "csak" a 8 mag miatt ilyet venni. Nálam lassan egy éve van a MT6589 és nem izzadt meg különösebben. (Hozzáteszem, nem játszom a telefonon Need for Speed-et, meg hasonlókat. Alap dolgok, filmek, net, zene, Angry Birds...) Namost az esetek 90%-ban a 3-ik, 4-ik mag be sincs kapcsolva. Pedig még Avast Free-t is használok, nehogymár a csúnya vírusok bejöjjenek!)
Én biztosan nem cserélem még egy darabig. Persze ha valaki most akar venni új telót, annak már lehet érdemes ilyesmiben gondolkodnia. De! Ha szimpi ez a Lenovo p780 és erre "indultál" be, akkor nyugodtan vedd meg! Nem tudom, hogy mire akarod használni konkrétan a telefont, de nem hiszem, hogy a 4 mag nem lesz rá elég.
-
citkar
addikt
válasz
Ropapa #57807 üzenetére
Hát szerintem, ha ez tetszik megveheted, biztos lesz utódja, de senki se tudja, hogy mikor.
Ellenben, ha úgy véled kihasználnád a 8 magos hardware-t, vannak 6592-es telók 3000-es akkuval, ami ugyan kisebb, de azért már elég jó. Nézelődni kell, annyira nem követtem, hogy már rendelhetőek-e vagy még várni kell kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest