Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gwent1
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
némi particionálás után ment minden visszaállítottam az nvramot minden rendben ment tapi is, ezek után sima download only twrp és itt halt meg azóta már népitáncot is jártam felette pl netról orig nvram (na itt elment az imei azt mentésból visszaraktam nvramot is) eredeti rom stb ennek ellenére sem megy rendesen a korábbi teljes mentésemmel sem pedig abban a boot nvram stb minden benne van. ezért vagyok némileg tanácstalan
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő