Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
zolipapa66 #97569 üzenetére
-
törölt tag
válasz
zolipapa66 #97569 üzenetére
Azért érik az embert kellemes meglepetések is. Minap kutakodtam a 2/3/4g automatizált kapcsolás lehetőségei után. Átnéztem a Secure Settings Actions -> Device Actions opcióit és elcsodálkoztam, hogy mi mindenhez férek hozzá. Pl. olyan belső intentekhez, amikre pl. Samunál esélyem sem volt. Meglett a hálózatmód auto kapcsolása is. A CPU governorokat is símán tudom váltani és meg is tartja a beállított értékeket. Kértem egy kis fejlesztést Tamástól (E-Robot) és már a notiledet is úgy villogtatom, ahogy akarom. Egyre szimpatikusabb ez az MTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- OpenMediaVault
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest