Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Ezen nincs mit bizonyítani. Nem arról van szó, hogy melyik telóban milyen a GPS, hanem a kijelentésed szakmaiasságáról, hitelességéről. Azt elfogadom, hogy szerelési, tervezési hiba miatt egy típusban rossz. Azt is, hogy hibás egy bizonyos típusú GPS modul, vagy akár egy SOC. De Te a teljes MTK palettára általánosítottál. Tegyük fel, hogy ez is igaz! De Te ezt honnan tudod? Egyetlen eset van, amiben ez a kijelentésed nem nettó hülyeség. Ha rendelkezel az összes MTK -s teló teszteredményeivel. Amikor leírtad a véleményedet, akkor volt olyan pillanatod, amiben azt gondoltad, hogy bárki el fogja hinni, hogy Te ezzel rendelkezel?
-
citkar
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Hát nem tudom, de a 6592-es telefonom GPS használata minden csak nem szívatás. Bekapcsolom, megtalálja a holdakat és navigál, városban szűk utcákon is rendben, internetforgalom nélkül.
Biztosan van pontosabb, de átlag felhasználóként számomra szükségtelen, egy forinttal sem adnék ki többet ennél pontosabbért. -
nyisziati
veterán
válasz
wwenigma
üzenetére
"szoftveresnek tűnik a probléma"
.
Kiemeltem, hogy egyértelmű legyen: nem TUDOM biztosan, csak sejtem.
Az meg téged minősít, hogy egy segítségkérést ennyivel elintézel, hogy "javítsd meg", mintha mindenki szoftvermérnök lenne. Pláne, hogy akkor nem kérnék segítséget.
.
De ahogy látom, itt a többség minőségfetisiszta, úgyhogy valódi segítséget innen nemigazán kaphatok. Na pá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Mégis összejöhet az Apple és az Intel összeborulása?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest