Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
válasz
turkburk
üzenetére
Te 14-én indítottad a Paypalnál?
Vajon ha én 15-én indítottam, de 18-án módosítottam az esetet annyiban, hogy megkaptam, de csak fóliát, akkor melyik naptól számítják a 10et?
Lehet a 3. helyről is csak a pénzt kapom vissza, mert ma beszéltem az eladóval és csak jövőhétre érkezik neki Jiayu g2...ahhoz képest, hogy raktáron volt neki. Persze Gorilla glass nélküli van neki, azt szívesen elküldi, de nem olcsóbban.

sasa311: Ez az alvás figyelő tényleg működik? Én tableten próbáltam, de szerintem a mikrofonja gyenge, mert alig mozdult a grafikon. Vagy a mobilt is 2cm-re kell rakni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3DMark 11 eredmények
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- Bomba Ár! HP EliteBook 8740W - i5-560M I 4GB I 320GB I FX2800m I 17,1" WUXGA I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Pro Garancia
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest