Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Hmm.. Ha az első mondatot nekem címezted, akkor erre csak annyit mondok, hogy régóta vásárolgatok kínából is különböző dolgokat, tisztában vagyok a szállítási idő-vám-áfa kontra magyar árak viszonylattal.
Mindíg próbálok keresni megbízhatóbb helyeket, és utánaolvasok, de ilyen típusú valós készletre vonatkozó kommentet nem láttam. Nem gondoltam hogy gyors lesz ez a vásárlás, de azt nem hittem, hogy egy készleten levőnek jelölt telefon vásárlása után több mint három héttel, még nem adják postára, sőt még nincs is készleten nekik. Megmondani sem tudják hogy mikorra szerzik be, helyette felajánlottak valami gagyi műanyag 6,5 collos tepsit, valamivel olcsóbban. Nem a legolcsóbb helyet kerestem, hanem egy megbízhatót, ezért valószínűleg a mini eu-raktáras lesz, a maga felárával.
Ha nem nekem jött, akkor bocs.Athoszka: Köszi ez lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest