Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
Hmm.. Ha az első mondatot nekem címezted, akkor erre csak annyit mondok, hogy régóta vásárolgatok kínából is különböző dolgokat, tisztában vagyok a szállítási idő-vám-áfa kontra magyar árak viszonylattal.
Mindíg próbálok keresni megbízhatóbb helyeket, és utánaolvasok, de ilyen típusú valós készletre vonatkozó kommentet nem láttam. Nem gondoltam hogy gyors lesz ez a vásárlás, de azt nem hittem, hogy egy készleten levőnek jelölt telefon vásárlása után több mint három héttel, még nem adják postára, sőt még nincs is készleten nekik. Megmondani sem tudják hogy mikorra szerzik be, helyette felajánlottak valami gagyi műanyag 6,5 collos tepsit, valamivel olcsóbban. Nem a legolcsóbb helyet kerestem, hanem egy megbízhatót, ezért valószínűleg a mini eu-raktáras lesz, a maga felárával.
Ha nem nekem jött, akkor bocs.Athoszka: Köszi ez lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 mini emelt kapacitású 2460mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest