Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
válasz
Laza...
üzenetére
Ha lehet választani, inkább grillcsirke, köszönöm

Normál, EU-ban forgalomban lévő telefonnál ezt is szoktam tenni, nekiállok, kikeresgetem, összehasonlítom, nekem az angol fórum sem annyira kínai
, de a kínai telefonok annyira távol esnek a tapasztalataimtól, hogy nem akartam így elsőre beleásni magam, gondoltam, hátha valaki csípőből tud egyet mondani, utána azon a vonalon elindultam volna.
Meg ami már itt a fórumban rutin, hogy pl. ennél a típusnál erre meg erre kell figyelni, a másikban ez nem jó, stb. az nagyon hosszú idő, amíg valakire ráragad. Ezalatt már úgyis kihoznak egy újabb kínai telefont, lehet előről kezdeni a latolgatást, melyik épp a best buy
Nekiálltam már végigolvasni a fórumot, de lassan megy, gondoltam, nem árt, ha közben kérdezek, még az is lehet, hogy választ kapok, veszteni valóm nem volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi