Hirdetés
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Én csak annyit kértem (tulajoktól egyébként) hogy ha már mindenki antutu pontszámokkal rohangál, egy batteryt is tegyünk már mellé. Biztos másokat is érdekelne, aki vásárlás előtt áll. Sőt, szerintem minden teszt és lerás esetében az kéne legyen az alap, hogy sebesség/battery teszt, és utána jöhetne a fogalmazásóra.
Simán el tudom képzelni, hogy azzal a kijelzővel és azzal a soc-kal a maga 3,1Ah-s aksijával a Honor nincs nagyon lemaradva, különösen ha a T5000-es körül van valami sundám. Eddig 3 leírást olvastam róla, és mindhárom két napot említett, ami számomra meglepően kevés. Mellesleg ha egy telefon direkt az üzemidőre van kigyúrva, nem fura, hogy sehol nem látni ilyen teszt eredményt, annak tükrében, hogy ha egy telefon a sebességre van kigyúrva, akkor 3 pecre rá hogy az első napvilágot látott, már tele a net a sebességteszt eredményeivel?
Nyilván ha valakinek nincs rá 10 órája hogy battery teszteket futtasson, én megértem.
szerk: a jelenlegi sajátomhoz is hasonlítanám, ha szabad...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő