Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, az Umi jól néz ki, főleg, hogy gorillás...
amúgy nem "élethalál" kérdése a dolog, és lehet mondjuk 5 colos is, (de akkor azt tuti el fogom majd adni, már, ha bírom...) de így, hogy még sose volt kínai telóm, sokat hezitálok, hogy milyet válasszak majd... Külső és design nekem nem szempont, csak ne féltégla legyen és ne legyen gagyi műanyag érzésem, ha ránézek/fogom... De jó lenne minél nagyobb aksival és az 1 Gb memória alap, meg max. a FHD-nál egyel lehet rosszabb a kijelzője, és minimum 1 sim nagy legyen...meg fogom nézni a többi (minden) ajánlott márkát, típust is!!

köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házi hangfal építés
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő