- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
terra052 #81250 üzenetére
köszi, a XIAOMI redmi kétféle kivitele közt vacillálok,
http://system-on-a-chip.findthebest.com/compare/173-428/MediaTek-MT6589-vs-Qualcomm-Snapdragon-400-MSM8228
vodafone-os vagyok, és 200 mega netem van ami nekem elég úgy, hogy a 200 (igen kétszáz mega) lefogyása után bazira belassítva de hónap végéig "ingyenes korlátlan", na értitek. vidéki vagyok nem nagyvárosi, sztem itt csak ,na, nem értek a mobilnet generációkhoz, edge, 3G lefedettség ALATTI dolgok vannak.
fog -e a Snapdragonos nekem ezzel a fajta mobiladattal menni? kis emailek beszinkronizálásához, 1-1 facebook üzenethez nekem az elég, de kell.
(persze wifi van otthon de lekapcsolom mert viszont ez a . na nemtodom hsdpa? gprs? nagyon keveset fogyaszt, mint a GPS standby, kábé, ezért is szeretem.
szóval na, segitsetek, a REDMI kétféle kivitele a snapdragon-os és a mediatek-es közt vacilálok, pro-kontra lista kéne nekem melyiket válasszam.
ACEF rulez igen, FMOD és társai! PH! is rulez ! sok segítséget kaptam itt már, most is számítok építő jótanácsaitokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB,Újszerű,Kábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest