Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Igen az ára az ami húzós én is vertem a fejem a falba,mikor belegondoltam,hogy ennyiből (800dodo+27 a posta az Eto-ról) meg lett volna a kocsim Angolból (Volvo V40) szóval mindegy
De annyi vigasztal hogy ezt üthetem vághatom,leejthetem,vízbe eshet,stb...Meg persze a tudása sem piskóta a specifikációt ki tudja guglizni mindenki akit érdekel,de azon felül a kamja speciel ami elől hátul 13Mpx és elől hátul autófókuszos(!!!),és a ultra nagy akksi,tehát telóként,vagy kockuláshoz,is megállja a helyét.Vagyis borítékolható hogy nem egy évig fogja bírni,meg ennyit nem is egy évre ruház be az ember (vagyis ,én nem). Annyi hogy qrva nagy,és nehéz
ez tény,de megáll a levegő ha előveszem itt ott ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Autós topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De annyi vigasztal hogy ezt üthetem vághatom,leejthetem,vízbe eshet,stb...Meg persze a tudása sem piskóta a specifikációt ki tudja guglizni mindenki akit érdekel,de azon felül a kamja speciel ami elől hátul 13Mpx és elől hátul autófókuszos(!!!),és a ultra nagy akksi,tehát telóként,vagy kockuláshoz,is megállja a helyét.Vagyis borítékolható hogy nem egy évig fogja bírni,meg ennyit nem is egy évre ruház be az ember (vagyis ,én nem). Annyi hogy qrva nagy,és nehéz
ez tény,de megáll a levegő ha előveszem itt ott ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)