Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezt nem mondanám, eddig 2 telóból 2ben működött a GPS rendesen (túl sok van nálam ahhoz hogy az összest végig zongorázzam
). Az érzékenysége alulmarad pl. a Hongmiénak (MTK verzió), de teljesen használható szint. (Dobozból ki, gPlay beállít, GPS test progi rá, indít, 10mp-en belül fix). Hogy őszinte legyek, nem tudom kinek mi a baja vele. Minőségi, jól összerakott teló, vékony kávával, (ez által kisebb befoglaló méretekkel) átlag fölötti akksival.
-
wwenigma
Jómunkásember
Nekem is arra kéne elsősorban, nem rossz ha allok a postan es kozbe vegighackelem a teret.... csak amikor nem ott van ahol en lenni szeretnek es vagyok, az ciki.... OT995 is olyan volt a GPS hogy ha a keritesen nem ert be a kör a portalig, csak benyujtottam a kezem es odebb is ment amennyit kellett.
fizuig meglatom hogy valtozik az ára, az biztos hogy G3C megy munkatarsamnak (elötte irok róla azért) és valami kell helyette...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest