- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mottie
őstag
válasz
Dominó85 #76618 üzenetére
Ehhez mondjuk hozzátenném, hogy gyakorlatilag minden telefonnál a legnagyobb kockázat a "leejtés", amit az EUs garancia sem fedez, csak külön kötött biztosítás -illetve megfelelő tok, nálam ez pl. prioritás-
Innentől kezdve ha egy -megbízható- telefont normálisan használ az ember, akkor nem fog kapcsolatba kerülni a garanciával. És itt a megbízhatóság pedig már általában tapasztalat kérdése, ha azt látom hogy egy telefonnal mindenkinek gondja van, olyat nem veszek. persze lehet, hogy megkapom az egyetlen selejteset, de akkor az általában kiderül még a PP védelmi időn belül.
Valószínűleg túl tapasztalatlan vagyok, de ritkán látok olyat, hogy egy jól összerakott telefon csak úgy a semmitől elromlik. Általában kell hozzá ütés/víz/túlhajtás/mókolás.
Ezen tényezők függvényéban lehet eldönteni, hogy adott embernek megéri-e a garanciáért kiadni a plusz összeget. A döntéshozatalra van sok jó módszer, lehet veszteséget minimalizálni, hasznosságot maximalizálni... De minden esetben az egyén költségfüggvényétől függ - ergo mi fontos-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Airsoft
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest