Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Carmageddon 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prodata2
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Így van jobbat tuti nem talál csak olcsóbbat
De a nexus árában már lehetne keresgélni ,de akkor már kár leváltani és az nem 50eft
Szerintem ruházz be még egy akkumulátorra
Mert már elolvastam egy pár tesztet és nézegettem pár telefont de még nem tudtam dönteni mert olyan nincs ami a Nexus4-et verné 50 ropiba . ( akkor már régen meg rendeltem volna ) Mert vagy a kamera silány vagy az akkuidő vagy mind a kettő . És is csak azért keresgélek itt mert nem akarok nagyon sokat költeni már megint telefonra. Csak így is egyre fentebb csúszok már én is 50eft-ben gondolkozok de... -
baluka6
aktív tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Hát konkrétan 3G mellett max 2 óra kijelző időm volt. Teljesen "szűz" rendszernél, 1-etlen általam telepített app nélkül se értem el többet.
Nincs szükségem dual simre, csak gondoltam kipróbálnék valami keleti csodát, mert az ismertebb márkáknál elég sok a csalódás számomra. ezek a 8 magos csodák se tudnak annyit, mint a Nexus 4?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Iphone 14 Pro Max 256GB
- Új Xiaomi Redmi 13C (23106RNODA),6,74",90Hz,4/128GB,Dual SIM,5000mAh,Fekete és Kék színekben
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De a nexus árában már lehetne keresgélni ,de akkor már kár leváltani és az nem 50eft
Szerintem ruházz be még egy akkumulátorra