- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
djapor96 #73470 üzenetére
Szia!
ÉrdekesMivel én szinte csak onnan rendelek! Valamint mindig rákérdezek az árura és mindig kapok választ is. Nekem eddig mindent normálisan elküldtek. Ha valamiért lemondtam az árut simán visszafizették pedig én soha nem használtam play-pal szolgáltatást. Hát nem érdekes, hogy mik vannak......
Igaz hogy a forgalmuk meghaladta tavaly az egész magyar országi budget-et. Vagy úgy is fogalmazhatnám szerettünk volna itthon akkora bevételt mint ez az egy bolt amit csinált
Az igaz hogy az eladónak utána kell nézni! Mivel ott van vagy 100 eladó(ha nem több) pont azért linkeltem egy olyat ami már megbízható.
Ja viszont azért ŐK is nézik azt, hogy az aki rendelt először vesz náluk, vagy "törzsvásárló".Ha csak valaki kérdez de nem vásárol azt nem szeretik ők sem. De ugye az itteni "kofák"
sem szeretik azokat akik csak nézelődnek meg beszélgetni akarnak de nem vásárolnak.
Ugye ez így van URAK?
halkan jegyzem meg ez megint csak az én véleményem..........................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest