- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
sbwolf #69233 üzenetére
Mert már van tré-s előfizetésem (100% lebeszélhetőség, de most sem tudom elhasználni. A net lehetne nagyobb kicsit, de a következő csomag (500gb nettel) még a jelenlegi és a +1GB-s kiegészítő csomagnál is többe lenne). Plusz a nyári időszak közeledtével pedig jön a korlátlan, 32kbites trémobil internet korszaka (Nagyfaluban nem gond, ott van 3g, de Bp-től délre, 20 km-rel [Szigetszentmárton] elég ritkán van 3G jelzés a státusz sorban
). Voda nem játszik. Pannon sem kell, olyanom volt, de alig lehetett őket levakarni (mindent megtettek, hogy ne tudjam felmondani a netet, amikor már nem kellett. Sem név, sem igazolvány szám szerint nem találtak a "rendszerben". A sim kártya számát (+ a telefonszámot, amire az elfogyott a keret sms-eket küldték volna) meg én nem tudtam, mert otthon volt a routerre dugva az usb-s stickben (tartalék net volt, ha netán a tré adsl [majd optikai upgrade] bedöglene, ami évente 1-2 alkalommal azért előfordul). Talán inkább egy Inviteles adsl kéne, telefonnal 3,2e körül van, (1 év hűséggel; iptv-vel talán 5-től indul, de alig fél évet vagyok csak ott, április-október, hétvégénként, így az sem igazán éri meg). Bocsi, ha hosszú volt. Addig meg marad az any@zás a
telefonmaffiaszolgáltatók ajánlatai miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged