- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Laza... #62830 üzenetére
Köszi, kihagyom, megvagyok nélküle....
#62831 mong08:
Nem tudom mennyi idős vagy, de lehet inkább neked kellene felnőni, ha abban a hitben ringatod magad, hogy egy kínai telefon, ahol a minőségi szórás, tudjuk hogy milyen, felér egy PNA-val.
"Az a.miről te beszélsz az a készülék bemérése... Mi köze van a navigáláshoz?"
A navigáláshoz semmi, én ilyet hol írtam? Viszont ahhoz köze van, hogy a kocsi beméréséhez lopás esetén, ugyanúgy kell hogy legyen benne GPS vevő, és rohadtul nem mindegy hogy milyen gyorsan talál jelet, és hogy hogyan tartja azt. És majd biztos egy kínai telefon fogja lenyomni a célezközt. Persze.
#62833) laslie92:
Nagy poén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest