- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
Maximum1 #62047 üzenetére
ÓÓÓÓ félreérted engem egyáltalán nem zavar! Mivel én akkor és ott vásárolok ahol nekem tetszik. DE nem próbálom védeni és ajánlani azokat a "dilereket" akik valahonnan(ne firtassuk) rendelkeznek tőkével mint pl."ZOPO MOBILE" és elkezdik árulni. Ez a tőke nem lehetett több mint 20millFt(csak a viszonyításképp írtam forintot) Természetesen szabad kereskedelem révén 100%-ban joguk van erre. De nem furcsa az senkinek, hogy egy üzlet
mert az!
csak 8 féle terméket forgalmaz? Ez nem egy autókereskedés................. vagy mégis?
Ezek csak és kizárólag az én meglátásaim.Aki vásárol bárhol próbáljon meg részrehajlás nélkül tények közölni és ne "istenítsen" egy eladót se. Neki az a céljuk hogy haszonnal eladjanak a vásárlóknak meg joguk van eldönteni azt hogy hol és kitől vásárolnak.
Arról ki hol és mit ad el és hogy tudja megúszni a "vaterán az eladást" vagy az ÁFA-t! Ezután mindenki így ossza az észtmeg dicsekedjen ez erre a fórumra is érvényes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest