- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Joeker67 #61869 üzenetére
130$ körül azért már találni olyan készüléket ami erősebb (közösségi) támogatással bír.
Zopo ZP700 134$
THL T5s 130$
Vagy a Lenovok (bár engem személy szerint frusztrál hogy ~150$-ig gyakorlatilag nincs villanó a vasaikban)Ahogy itt írták már a Star w450-nel sokan megégették magukat a fórumtársak közül, én spec nem merném bevállalni a nagytesót sem.
-
válasz
Joeker67 #61869 üzenetére
Szigorúan saját vélemény, de teljesen noname telefonnak tűnik. Sem a NeedROM-on, sem az XDA-n nem találni róla semmit, itt se fogott semmit a kereső (vagy csak én baltáztam el valamit). Ez alátámasztja azt, hogy te sem találtál róla semmit.
Innentől kezdve vakrepülés, de ha bármi gond van, közvetlen segítséget aligha fogsz találni. Ettől még lehet, hogy ár/értékben kitünő telefon, ez is benne van a pakliban, a kérdés, hogy ezt a rizikót is bevállalja-e a fiad, illetve te.
Én személy szerint nem mernék ilyenbe belevágni, akkor már inkább LENOVO A766 vagy hasonló készüléket választanék, amely "ismert" és legalább valami háttere van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest