Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Gino20
üzenetére
Nos, az említett boltot én sem ajánlanám. Az ígéret földje. Az egy dolog, hogy mit mondott neked. Náluk mindig minden van raktáron. Aztán, ha megrendeled és kifizeted, akkor derül ki, hogy éppen elfogyott. Magam is tapasztaltam ezt náluk.
Nem hinném, hogy 7-10 ezer Ft-ot kellene fizetni futárra. Ahonnan én szoktam rendelni, ott 15-20$ a felár. De olykor még ennél is kedvezőbb. Ebből eleve kb. 6$-nyit kifizetsz a postának kezelési költség gyanánt. Ergo 10-15$ a tényleges többlet. Ennyit szerintem megér, hogy egy hét alatt nálad a készülék.
De te tudod...(Kedden rendeltem egy készüléket. Tegnap vette fel a DHL, ma már úton van Európa felé, késő este ér Lipcsébe. Jövő hét első napjaiban nálam lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest