- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Gino20 #61682 üzenetére
Nos, az említett boltot én sem ajánlanám. Az ígéret földje. Az egy dolog, hogy mit mondott neked. Náluk mindig minden van raktáron. Aztán, ha megrendeled és kifizeted, akkor derül ki, hogy éppen elfogyott. Magam is tapasztaltam ezt náluk.
Nem hinném, hogy 7-10 ezer Ft-ot kellene fizetni futárra. Ahonnan én szoktam rendelni, ott 15-20$ a felár. De olykor még ennél is kedvezőbb. Ebből eleve kb. 6$-nyit kifizetsz a postának kezelési költség gyanánt. Ergo 10-15$ a tényleges többlet. Ennyit szerintem megér, hogy egy hét alatt nálad a készülék.
De te tudod...(Kedden rendeltem egy készüléket. Tegnap vette fel a DHL, ma már úton van Európa felé, késő este ér Lipcsébe. Jövő hét első napjaiban nálam lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest