Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cossie023
csendes tag
Szia!
Egy ideje dupla simes telókat nyúzok magam is. Végigjártam a Samu D880, B5702, C6712 vonalat. Most ez utóbbi még az aktuális modell. De egyre inkább kacsingatok az android világával. Karácsonyra szüleimnek vettünk egy androidos tabletet és tetszik, ahogy személyre szabható. Elvileg a Samsungra is lehetne rakni widget-et, csakhogy ez a Star2 Duos eléggé elhanyagolt és pl nincs rá normális naptár widget. No meg néha jól jönne a rendes szótár is, esetleg nagy ritkán GPS. ez már bőven feszegeti a Samu korlátait. Ahhoz már szoktatom magam, hogy elfelejthetem az 5-6 napos készenlétet, de ez legyen a legnagyobb probléma!
Ugyanakkor jó volt olvasni, hogy nem csak bennem fogalmazódott meg, hogy adott nevet egy adott kártyához rendeljek és így használjam ki a két kártya lehetőségeit. Viszont bárhogy is várakozok egy normális androidos Samura, csak nem akar megérkezni. Ez a ZTE viszont eléggé meggyőző!!
Engem elsősorban a két kártyás működése érdekelne. Mennyire szabható személyre, van-e alapértelmezett kártya, amiről a hívásindítás megy vagy minden kimenő eseménynél választani kell? Lehet-e beállítani egy számot alapértelmezésben melyik kártyáról hívjon? Meddig bírja az akksi? 2 napot azért kibír vagy felejtsem el, hogy estére ne kellene töltőre rakni? mennyire tiszta a hang beszéd közben? nincsenek fals mellékzajok néha?Köszi a választ előre is várjuk, hogy elmesélt miket tapasztaltál a telóval!
Üdv: cossie
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő