Hirdetés
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EG0
aktív tag
...főleg mert kisebb a kijelzője, de a picit lekerekített, semmilyen formája se jön be egyikünknek sem igazán, végül pedig a villanófény hiányában a kamerája biztosan nem annyira pöpec (bár jókat olvastam róla).
Ezt leszámítva egyébként nem rossz tipp, én is rendeltem magamnak egyet, csak közben rájöttem, hogy nekem S650-es tetszik inkább. Szóval A820 alig volt nálam (eladtam), S650 meg vámon csücsül.
(Egyébként hardveresen a ZOPO ZP780 újabb a Lenovo A820-asnál, árban pedig hajszálnyit olcsóbb is.
Az imént linkelt Mlais MX28-ról pedig semmilyen érdemleges felhasználói infot nem találtam, de videókon nem látszik pl. hogy lenne rajta Google Play. Aztán nem akarunk úgy járni, mint pl. W450-es tulajok az elsőre jónak tűnő, de végül gyenge minőségű telóikkal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi