Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Flint
tag
amennyire én több ezer hozzászólásból és sok reviewből kihámoztam, 50-60 eFt alatti készülékeknél gyakorlatilag lutri, hogy milyen GPS-t fogsz ki, olyan alacsony a "minőségbiztosítás" színvonala a nagyjából noname kínai telóknál. a "márkásak" meg többnyire eleve drágábbak.
amúgy én is úgy értelmeztem, hogy teljes bekerülési költséget értesz a 25k-n.
és mivel cégtől vásárolva 22 euro az ÁFA-határ, ezért bizony-bizony a 25k-s telefon is áfaköteles.szerintem nem akart neked rosszat senki, úgyhogy nem kéne mindenkinek nekiugrani, aki nem ért veled egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Óvodások homokozója
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő